SÚŤAŽE | VZORKY | ZĽAVY
Vyhrajte 3x Pharma Hyaluron regeneračné pleťové sérum

Organizátor súťaže: KAMzaKRASOU.sk
Trvanie súťaže do: 04.06.2018 (súťaž ukončená)

Popis súťaže:

Poznáme tie najlepšie tipy a triky pre naše zdravie, cviky na spevnenie zadočka a stehien, ale čo naša pleť? Venujeme jej rovnako dostatočnú pozornosť na to, aby žiarila šťastím?

Vyskúšali ste už niekedy tvárovú gymnastiku alebo ošetrenie pleti, ktoré by vašu pleť posilnilo a prispelo k jej regenerácii? Ak máte pocit, že sú to zaťažujúce kroky na to, aby ste dosiahli svoju vysnenú mladosť, tak to vyskúšajte aj úplne inak!

Naším esom v rukáve je kyselina hyalurónová. Presne tá kyselina, ktorá prispieva k hydratácii pokožky, ale aj k jej spevňovaniu, vyhladzovaniu vrások a podobne. Jej účinky sú naozaj zázračné. A rovnako zázračné je pleťové sérum Pharma Hyaluron koncentrát proti vráskam + regenerácia, ktoré obsahuje regeneračný komplex a pantenol. Tieto látky upokojujú pokožku a zmierňujú jej podráždenie a začervenanie.

Navyše, ak vás začínajú trápiť vrásky, ktoré sa postupne prehlbujú, tak sérum vám pomôže zmierniť ich vzhľad a obmedziť ich výskyt na pleti. Zapojte sa do súťaže a toto jedinečné sérum môže byť práve vaše!


Súťažte tu: https://www.kamzakrasou.sk/vyhrajte-3x-pharma-hyaluron..